DOGtori pentru o Viață mai bună

 

Isabela Udroiu Asociatia Magidream

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
48,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Ai privit vreodată în ochi un copil cu dizabilități? Te-a durut vreodată privirea unui câine abandonat de om? Ai simțit vreodată bucuria din jocul copiilor cu câinii?

Dogtors for Life este finalul fericit al miilor de povești triste ce se întâmplă, nevăzute, lângă noi. Îl putem scrie împreună. Putem ajuta 14 cățeluși iubitori, părăsiți într-un adăpost public, să devină câini asistenți pentru un grup de tineri cu dizabilități severe, abandonați la naștere. Le putem da putere și o șansă la o viață mai bună.

Dogtors for Life este cu adevărat un proiect cu suflet și o soluție inovatoare care salvează omul cu nevoi speciale. Câinele abandonat nu-l va abandona niciodată. Iar terapia canină face minuni acolo unde chiar și medicina nu mai încurajează speranța. 

Am ales să dăruiesc ziua mea de nume câinilor abandonați care slujesc cu credință oamenii cu dizabilități și nevoi speciale. Te îndem să faci și tu la fel. 

Câinele Dogtor e cel mai cald și frumos cadou din lume!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Magidream furnizează programe de asistență socială vie, terapie și educație asistate de câine pentru copii și adulți cu dizabilități și alte nevoi speciale. Cu câinele alături, construim prima școală de învățare a deprinderilor independente care fac viața mai bună, acolo unde există speranțe pentru recuperarea medicală. 

Suntem pionieri în domeniul asistenței sociale vii și vă mulțumim pentru ajutor! Avem expertiza necesară și ne asumăm această misiune curajoasă de a crea resurse certificate în acest domeniu inovator, folosit cu succes în statele occidentale. Salvam puiuți de câini din adăposturi, îi antrenăm să devină câini asistenți (Dogtori) pentru copii sau adulți cu nevoi speciale.

Cu o singură faptă bună, salvezi două suflete. Salvează un cățeluș abandonat și el va salva viața unui copil cu dizabilități și alte nevoi speciale! Dăruiește un Dogtor și ajută primul proiect de viață independentă din România! Îți mulțumim!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Isabela Udroiu : Asociatia Magidream
DOGtori pentru o Viață mai bună